а дич будет ?

Выбор гладкоствольного ружья
Отправлено 09 Февраль 2015 - 10:55
- AlankaH и SuekaH это нравится
Отправлено 09 Февраль 2015 - 12:36
Мужики, я один вижу две фотки или все, а то було пять штук, хто вкрав
Ще не вмерла України, ні слава, ні воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
Отправлено 09 Февраль 2015 - 12:44
тоже две
Отправлено 09 Февраль 2015 - 14:04
Точно підмічено. Де фото впольованих пляшок?
Від пляшок мало що залишилось, тільки одне лохміття
Думаю в середу зїздити ще разок , залишилось у мене трішки набоїв, ось і зфоткаю мішені, дружину з собою візьму мабуть
А дичь в следующем охот сезоне уже будет скорее всего
Ще не вмерла України, ні слава, ні воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
Отправлено 03 Сентябрь 2015 - 09:12
Продовжуючи по темі гладкоствольної зброї, а точніше самостійного спорядження набоїв - так званого релоадінгу.
Зараз трошки поділюсь своїм "експірієнсом" в цьому питанні.
Якщо ви надумали не купувати набої в магазинах а робити їх самому з будь-яких причин (висока ціна, низька якість і т.д.) то вам знадобиться певна кількість обладнання і матеріалів.
- Ваги для пороху з точністю до 0,01г. Якщо є радянські аптечні - дуже добре, якщо ні - купуємо електронні (так звані ювелірні)
vesy-elektronnye-super-sverhtochnye-karmannye-0-01-gramm-100-gramm-mh-100-317-B.jpg 137,14К 0 Количество загрузок:
Я свої брав на аліекспресі. Обійшлись тоді вони мені приблизно в 60 грн. - Пристрій для спорядження набоїв. Тут вже вибір чисто на ваш смак і гаманець.
Це може бути як і станок повного циклу типу MEC або Lee Load
1101538_1.jpg 119,79К 0 Количество загрузок:
61O9MzgdZSL._SL1200_.jpg 99,14К 0 Количество загрузок:
так і вітчизняні прості УПС-6/7
_______5__20___519271f0a1fa6.jpg 54,59К 0 Количество загрузок:
maxresdefault.jpg 67,63К 0 Количество загрузок:
Я собі взяв УПС-6 і настільну закрутку типу такої (бо недорого):
11500328.jpg 109,78К 0 Количество загрузок:
- Саме комплектуючі - гільзи (капсульовані чи ні), капсулі, шріт та/або кулі, пижі чи пижконтейнери, прокладки картонні та прозорі пластикові.
Далі не реклама, просто сам там купую.
Шріт та кулі беру в цього чоловіка.
Гільзи, капсулі, порох і пиж-контейнери - тут. (Ось один з останніх прайсів)
(P.S. на тому форумі багато чого продається для релоадінга чи до зброї) - Всілякі прокладочки можна взяти в будь-якому магазині для полювання. Коштують вони недорого і шукати де найдешевше не має сенсу.
При нинішніх цінах на комплектуючі які я беру, ціна одного шротового набою 12-го калібру виходить 7грн., а враховуючи що я встиг набрати певний запас комплектуючих до подорожчання то 4грн.
Тепер по самому процесу спорядження на прикладі того що я "кручу" сам.
- Беру капсульовану гільзу, і в неї засипаю 1,5г. пороху Nobel Sport D20.
- В гільзу вставляю пиж-контейнер на 32г. шроту, трішки придавлюю ним порох.
- В контейнер засипаю відміряну дозу шроту - 32г.
- На шріт кладу прозору прокладку і закручую патрон в закрутці.
- Приклад комплектуючих кульового патрона:
WP_20141009_20_33_40_Pro.jpg 78,9К 0 Количество загрузок:
P.S. Якщо в когось будуть ще питання по релоадінгу - задавайте, постараюсь відповісти по мірі можливостей.
P.P.S. На замітку - після кількох виїздів на "постріляти по мішенях" (десь 150-180 пострілів) я вже відбив вартість обладнання.
Сообщение отредактировал Mithgollor: 03 Сентябрь 2015 - 09:42
- IgoRRius, Indispensable, sergio 31 и еще 1 это нравится
Отправлено 04 Сентябрь 2015 - 07:41
Ай молодець, дякую за інформацію
Вчора дивився ваги в одному магазині, коштують вони 140 грн, мабуть буду брати ( є до 200 та 500 граммів )
Отправлено 04 Сентябрь 2015 - 07:55
Ай молодець, дякую за інформацію
Вчора дивився ваги в одному магазині, коштують вони 140 грн, мабуть буду брати
( є до 200 та 500 граммів )
До 100 г. вистачить з головою. Просто якщо час дозволяє - краще взяти на аліекспресі, до 100 грн. можна знайти.
Все одно ті ж самі в наших магазинах продаються.
- sergio 31 это нравится
Отправлено 04 Сентябрь 2015 - 08:20
А як що до відстрілянних гільз, ви їх перепаковуєте, і скільки разів витримає пластикова гільза ?
Отправлено 04 Сентябрь 2015 - 08:37
А як що до відстрілянних гільз, ви їх перепаковуєте, і скільки разів витримає пластикова гільза ?
Так, капсуль стріляний випресовую і заганяю новий. Кількість переспоряджень залежить від якості самої гільзи і способу її закривання. Закривання зіркою зменшує, закручування - збільшує.
Польські гільзи переспоряджав 3 рази, італійські десь по 5 в середньому. Гільзи з наших патронів "Тахо" (купував на початку шротові) - деякі були не придатні до спорядження навіть після першого відстрілу.
Ось відео по переспорядженню на УПС-7:
Сообщение отредактировал Mithgollor: 04 Сентябрь 2015 - 11:11
- IgoRRius, Indispensable и sergio 31 это нравится
Отправлено 06 Август 2016 - 11:33
И вот дождались, на носу открытие охотничьего сезона 2016 года
Вчера с товарищем ездили на озера, ставили
метки,мол места заняты :)
Ружьишко уже заскучало, так долго находиться в сейфе :)
УООР молчит, отстрелочных пока нет, похоже все будет в последний момент
Отправлено 18 Июнь 2017 - 14:23

...а дич будет ?

- oleg12345 и Yuriy это нравится
Отправлено 19 Апрель 2019 - 00:54
- Indispensable и Yuriy это нравится